Annons

Annons

Närodlat på menyn när kockarna släpptes ut på päreåkern i Mäsinge

Båstad

Inför helgens primörgille fick kockarna plocka sina egna primörer. I strålande solsken grävde de upp potatisen.

Matintresserade på hugget på åkern. Therese Ekvall från Sandgårdens skafferi, Axel Westeson från Papas, Magnus Samuelsson från Boathouse och Henrik Daleskog från Bistro grodlår och timjan.

Bild: Tom Wall

Annons

Kockar från fyra restauranger släpptes ut bland den gröna blasten på åkrarna i Mäsinge när det vankades kocksläpp på Bjärehalvön. Fyra restauranger var representerade: Papas, Boathouse, Bistro grodlår och timjan från Båstad samt G Swenssons i Torekov.

Läs vidare med Digital!

8 kri veckan i 8 veckor

Läs HD för 8 kr/vecka i 8 veckor – därefter tillsvidare 119 kr/månad. Ingen bindningstid.

Säg upp när du vill.

Det här ingår i Digital

  • Fri tillgång till alla nyheter på hd.se och i vår nyhetsapp.
  • HDpasset med mängder av erbjudanden – spara tusenlappar!
  • Nyhetsbrev med de senaste nyheterna – direkt i mejlen varje dag.
Vi är en del av Bonnier News (559080-0917)
Betalningar hanteras av Klarna

Annons

Annons

Annons

Nästa artikel under annonsen

Hej! Vi använder cookies.
Vi gör det för att förbättra funktionaliteten på sajten, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att allt fungerar som det ska.
Vår policy