Annons

Annons

Röglepodden

SM-silver – vad händer nu med Rögle?

Säsongen är över för Rögle och veckans avsnitt av Röglepodden blir ett final- och säsongssammanfattande avsnitt av det som bar nästan hela vägen till ett SM-guld.

En historisk Rögle-säsong är över. Det blev inte SM-guld, men väl ett SM-silver. Sätter man in det i sitt sammanhang är det väldigt stort för klubben som för inte alltför längesen var ett lag i gränslandet mellan SHL och allsvenskan.

Annons

Med det sagt: Varför lyckades inte Rögle fullt ut i finalen mot Växjö? Vilka spelare nådde sitt säsongsbästa? Målvaktsvalet i det som blev sista matchen? Kan man peka på avgörande domslut eller inte? Det finns många frågor att avhandla.

Annons

Men det kommer också en morgondag, eller den har redan kommit. Arbetet med nästa säsongs trupp är redan igång och vi går igenom spelare som väntas försvinna och tillkomma och vi resonerar också kring en trio spelare med utgående kontrakt.

Välkomna att lyssna.

Annons

Annons

Annons

Nästa artikel under annonsen

Hej! Vi använder cookies.
Vi gör det för att förbättra funktionaliteten på sajten, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att allt fungerar som det ska.
Vår policy