Annons

Annons

Hur bra är egentligen HIF?

Fotboll: HIF

I avsnitt 103 av HIF-podden utgår vi från frågeställningen: Med en sjättedel spelad av superettan – Hur slagkraftig verkar HIF:s trupp vara?

Mattias Hjälm, Eric Persson och Marjan Svab

Text

Bör man kunna kräva mer av det här HIF-laget? Fem matcher in i superettan har det blivit två segrar och tre oavgjorda. Programledaren Mattias Hjälm tycker nog det medan Marjan Svab och Eric Persson ser annorlunda på saken. Debatt om HIF:s start i veckans avsnitt av HIF-podden.

Annons

I senaste matchen blev det 0–0 för HIF borta mot Brage och HD:s utsände reporter Eric Persson berättar om sin gråa upplevelse av Domnarsvallen, och trion pratar om det faktum att HIF gör få byten, bara Trelleborg gör färre. Det säger kanske något om konkurrensen i truppen?

Annons

Är vi för nostalgiska kring Rasmus Jönsson? Har han varit godkänd eller underkänd så här långt? Ska HIF rent av ställa upp på ett annat sätt för att få till en starkare offensiv?

Det och mycket mer i HIF-podden.

Annons

Annons

Annons

Nästa artikel under annonsen

Hej! Vi använder cookies.
Vi gör det för att förbättra funktionaliteten på sajten, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att allt fungerar som det ska.
Vår policy