Annons

Annons

Annons

Annons

Om Helsingborgs Dagblad

Välkommen till nya hd.se!

Sajten och nyhetsappen byter utseende och du får en tydligare sorterad startsida.

Annons

Här på nya hd.se är det ett ännu tydligare fokus på det lokala. I topp på startsidan hittar du som tidigare senaste nytt och de viktigaste nyheter som viktigast för stunden. Under det finns de stora lokala avdelningarna - Helsingborg, Landskrona, Ängelholm följt av sporten. Sen Höganäs och ett block bestående av nyheter från Klippan, Bjuv, Åstorp, Örkelljunga, Perstorp, Båstad och Svalöv. Därefter Skåne, kultur, opinion, näringsliv, Sverige och världen. 

Annons

Annons

Det har gått fem år sedan vår senaste stora ombyggnad. Grundtanken med de nya sajterna och apparna är att göra det enklare att orientera sig som återkommande besökare. I ett stort nyhetsflöde är vår förhoppning att du både ska hitta det du vet intresserar dig och överraskas av det du inte visste att du ville läsa. 

Ordningen på startsidan tillsammans med en ny design blir de tydligaste nyheterna för dig som läsare. Men de största förändringarna är gjorda under huven och som alltid när man introducerar ny teknik så finns det skönhetsfläckar som vi kommer att behöva lite tid för att arbeta bort.

|| Marcus Ekdahl är chefredaktör för Helsingborgs Dagblad, NST och Landskrona Posten. Hans e-postadress är marcus.ekdahl@hd.se.

Annons

Annons

Till toppen av sidan