Annons

Annons

Vi måste kunna lita på att maten inte skapar tvivel, ångest och oro

Min mening

Detta är en insändare.Åsikterna är skribentens egna.

Hur vet vi att exempelvis de svenska äpplena eller tomaterna och gurkan är bättre än de importerade. Är de mindre besprutade eller har de fått mindre av tillsatta konstgödningsmedel? undrar Kristina och Rolf Ignestam.

Bild: Tom Wall

Annons

Det är inte lätt att vara konsument av livsmedel och andra varor i dag. Utbudet av produkter i livsmedelsaffärerna är stort och det finns ett flertal varianter av varje produktslag. Man ska inte bara vara intresserad av något bra och gott att äta. Man ska vara medveten, påläst, gjort ett ställningstagande och vara strategisk då det gäller matinköpen. Det verkar ibland som förvirringen ökar ju mer vi vet.

Läs vidare med Digital!

8 kri veckan i 8 veckor

Läs HD för 8 kr/vecka i 8 veckor – därefter tillsvidare 119 kr/månad. Ingen bindningstid.

Säg upp när du vill.

Det här ingår i Digital

  • Fri tillgång till alla nyheter på hd.se och i vår nyhetsapp.
  • HDpasset med mängder av erbjudanden – spara tusenlappar!
  • Nyhetsbrev med de senaste nyheterna – direkt i mejlen varje dag.
Vi är en del av Bonnier News (559080-0917)
Betalningar hanteras av Klarna

Annons

Annons

Annons

Hej! Vi använder cookies.
Vi gör det för att förbättra funktionaliteten på sajten, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att allt fungerar som det ska.
Vår policy