Annons

Annons

Annons

Fotboll: Division 4

Klart: Vi livesänder det heta premiärderbyt BoIS–HIF

Det blir en rivstart på fotbollssäsongen – det historiska damderbyt mellan Landskrona BoIS och Helsingborgs IF kommer att livesändas på hd.se.

Text: 

Nu är det dags – i helgen sparkar fotbollssäsongen 2021 igång på allvar. Foto: Krister Andersson/Bildbyrån.

Annons

Att fotbollspremiärerna närmar sig har synts på hd.se och i papperstidningen den senaste tiden – vi har tagit tempen på våra division 1-lag på damsidan och rullat ut förhandstexter om alla nordvästskånska herrlag i division två och tre.

I helgen spelas det drygt 20 tävlingsmatcher på olika nivåer. Men redan på fredagen smygstartar säsongen med en handfull matcher. Den mest historiska spelas på Landskrona IP mellan BoIS och HIF. Det är båda klubbarnas första dammatch någonsin och alla 500 biljetter är slutsålda. Men blev du utan biljett och vill se matchen har vi en glad nyhet.

Annons

Annons

HD har köpt sändningsrättigheterna och kommer att livesända matchen på hd.se. Avspark är 19.00 på fredag. Matchen ingår i ditt premiumabonnemang hos HD och det tillkommer inga extra kostnader för dig som på ett eller annat sätt är prenumerant hos oss.

– Vi skulle inte kunna starta den lokala fotbollssäsongen på ett bättre sätt. Ett hett och historiskt derby som vi livesänder och som vi kan erbjuda till alla våra prenumeranter. Jag ser verkligen fram emot att säsongen nu sätter igång, säger HD:s chefredaktör Marcus Ekdahl.

HD-sporten kommer i vanlig ordning att erbjuda referat efter alla herr- och dammatcher på seniorsidan under säsongen. Det är upp emot hundra lag involverade och från och med den här säsongen har vi valt att satsa på robotskrivna texter från division fyra på herrsidan och division två på damsidan.

– På detta sätt säkrar vi att alla intresserade läsare även framåt kan följa sitt lag, samtidigt som vi frigör kraft att fördjupa journalistiken kring fotbollen i nordvästra Skåne, säger Marcus Ekdahl.

Annons

Annons

Nästa artikel under annonsen

Till toppen av sidan