Annons

Annons

Landskrona BoIS-podden: ”Dags att höja målsättningen”

Fotboll: BoIS

Det kokar i BoIS efter att Disciplinnämnden fäller Robin Hofsö. Där tar veckans avsnitt av Landskrona BoIS-podden vid.

Mattias Hjälm, Marjan Svab och Sebastian Rönström

Text

Annons

I BoIS match mot Örgryte fick Robin Hofsö rött kort och blev därmed utvisad i en situation där inget ser ut att hända mer än att Marcus Haglind Sangré plötsligt låg ner och vred sig i smärtor. Domarteamet har efteråt medgivit att utvisningen blev felaktig, men förbundets Disciplinnämnd beslutade sig på torsdagen att fälla Robin Hofsö. Frågan är fortfarande för vad Robin Hofsö åkte ut? Landskrona BoIS-podden tycker till i ärendet.

Annons

Annons

Matchen i stort skulle BoIS ha vunnit, men den slutade 1–1. Här gås matchen igenom en gång till i efterhand.

Trots de två förlorade poängen ställer sig programledaren Mattias Hjälm frågan om det inte är dags för BoIS att höja sin målsättning?

På skadefronten finns både positivt och negativt. Erik Pärsson kan komma att göra comeback borta mot Gais på tisdag, men Linus R Olsson ådrog sig dessvärre en spricka i en tå mot Örgryte och är ur spel. Filip Olsson är avstängd.

Publiken har, i begränsad omfattning, fått börja återvända till fotbollsarenorna. Först ut var Gif Sundsvall mot Jönköpings Södra, och redan på fredagskvällen tar BoIS in 500 när det är en historisk match på Ip. Både BoIS och HIF:s damsatsningar sjösätts med ett hett derby som kommer direktsändas på hd.se.

Det och mycket mer i veckans avsnitt och ni är som alltid välkomna att lyssna.

Annons

Annons

Annons

Hej! Vi använder cookies.
Vi gör det för att förbättra funktionaliteten på sajten, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att allt fungerar som det ska.
Vår policy