Annons

Annons

Annons

Division 4 dam västra Skåne

Klart: HD livesänder HIF-damernas hemmapremiär

På lördag är det historisk dampremiär på Olympia. Nu är det klart att HD kommer att livesända matchen.

Text

HIF-damerna efter fredagens 7–0-seger i premiären.

Bild: Mathilda Ahlberg

Annons

I fredags möttes Landskrona BoIS och Helsingborgs IF i division 4-premiären. 500 åskådare betydde utsålt på Landskrona IP, vi livesände matchen och intresset var stort – flera tusen följde den historiska matchen via HD:s livesändning.

Nu har vi köpt rättigheterna till nästa historiska evenemang: HIF:s säsongspremiär på hemmaplan. Den spelas på lördag klockan 14. Olympia är spelplats och Hittarps IK FF står för motståndet.

Annons

Annons

– Det var glädjande att se det stora intresse som fanns kring premiären. Vi försöker alltid utveckla och bredda vår bevakning och med det i åtanke är det kul att ge läsarna och prenumeranterna möjlighet att även se denna match, säger Marcus Ekdahl, chefredaktör på HD.

HIF-damerna vann premiärmatchen mot Landskrona BoIS med hela 7–0. 500 åskådare är det gällande publiktaket i Sverige och HIF:s säsongskortsinnehavare hade förtur till lördagens biljetter. Ett begränsat antal släpptes till allmänheten på onsdagsmorgonen, men redan fem minuter senare meddelade HIF på Twitter att matchen är utsåld.

Matchen livesänds på hd.se och ingår i ditt premiumabonnemang hos HD. Det tillkommer inga extra kostnader.

Annons

Annons

Nästa artikel under annonsen

Till toppen av sidan