Annons

Annons

Studenten 2021

”För vi har tagit studenten! Fy fan vad vi är bra!”

Skratt och tårar blandades till en enda stor studentyra när Svalövs studenter äntligen fick springa ut genom portarna.

”... och den ljusnande framtid är vår”. Efter ett år med distansstudier och hårda restriktioner har väl textraden aldrig varit mer hoppfull.

Bild: Matilda Ermeland

Annons

Visselpipor, musik, sång och jubel hördes över halva Svalöv när studenterna sprang ut på trappan för att möta vuxenlivet.

Att bara två anhöriga per elev fick vara på plats gjorde visserligen att det stundvis såg ganska tomt ut i parken, men studenterna verkade precis lika glada ändå.

Hillevi Leijonhufvud och Angelique Behr, fordons- och transportprogrammet, hade firat från tidig morgon. På frågan vad de ska göra härnäst svarar Angelique: ”Jag ska bli tredje generationens lastbilsförare”, och Hillevi: ”Och jag tänker satsa på nåt annat. Nageltekniker kanske”.

Bild: Matilda Ermeland

Annons

Jämte studentmössorna var visselpiporna helt klart dagens hetaste accessoar.

Bild: Matilda Ermeland

Annons

Moslem Mohamadi har gått bygg- och anläggningsprogrammet och var en av de första att springa ut. ”Det känns jättebra. Äntligen!”, säger han.

Bild: Matilda Ermeland

Annons

Moa Koobs, Fanny Sjögren och Ellen Koobs, naturbruksprogrammet, passade på att smyga ut från studentfrukosten för att se när kamraterna i parallellklassen sprang ut.

Bild: Matilda Ermeland

För att minska trängseln i parken sprang en klass i halvtimmen ut, och bara två anhöriga per elev fick finnas på plats.

Bild: Matilda Ermeland

Annons

Annons

Klicka här för fler bilder från studenten i Svalöv.

Annons

Annons

Annons

Nästa artikel under annonsen

Hej! Vi använder cookies.
Vi gör det för att förbättra funktionaliteten på sajten, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att allt fungerar som det ska.
Vår policy