Annons

Annons

Annons

Annons

Annons

Test

Test: Åtta sorters matjessill till midsommarbordet

Vad gör en riktigt bra matjessill? När vi provsmakar åtta olika fabrikat visar det sig att de flesta håller måttet smakmässigt – och att den stora skillnaden återfinns i konsistensen.

Tydlig smak och fast konsistens är vinnande egenskaper i vårt test av matjessill. Foto: Janerik Henriksson / TT

Bild: TT

Annons

Matjessill, färsk potatis, gräddfil och gräslök är den självklara midsommarmaten för många. I Sverige har sill varit en vanlig maträtt sedan 1500-talet men det var under 1700-talet som kryddsill började serveras vid högtidliga tillfällen. Det är en tradition som har hållit i sig.

Läs vidare med Digital!

8 kri veckan i 8 veckor

Läs HD för 8 kr/vecka i 8 veckor – därefter tillsvidare 119 kr/månad. Ingen bindningstid.

Säg upp när du vill.

Det här ingår i Digital

  • Fri tillgång till alla nyheter på hd.se och i vår nyhetsapp.
  • HDpasset med mängder av erbjudanden – spara tusenlappar!
  • Nyhetsbrev med de senaste nyheterna – direkt i mejlen varje dag.
Vi är en del av Bonnier News (559080-0917)
Betalningar hanteras av Klarna

Nästa artikel under annonsen

Hej! Vi använder cookies.
Vi gör det för att förbättra funktionaliteten på sajten, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att allt fungerar som det ska.
Vår policy