Annons

Annons

Annons

Annons

Annons

Min mening

Insändare
Jag hoppas det är liten risk bli smittad i Helsingborg...

Detta är en insändare.Åsikterna är skribentens egna.

Munskydd verkar inte stå högt i kurs i Helsingborg, menar insändarskribenten efter ett besök i staden.

Annons

Jag bor i Kungsbacka och besökte i dagarna min svägerska, 90+, i Helsingborg. Skulle hjälpa henne att handla lite och utföra lite andra ärenden. Vi handlade på Ica Maxi vid Berga och jag och min svägerska (och min hustru Marianne) traskade in och blev nästan chockade då vi upptäckte att det var i stort sett bara jag och min hustru som använde munskydd bland ganska mycket folk.

Annons

Jag pratade med ett par personer och frågade om det inte finns något coronavirus i Helsingborg. Fick till svar att det minskat så mycket att det är nästan borta. Märkligt. Har man ingen respekt för spridningen i Skåne längre?

Annons

Man borde tänka på andra människor också, tycker jag.

I Kungsbacka har vi klarat oss bra, och det är kanske för att väldigt många använder munskydd i butiker och på andra platser. Vi handlar nästan uteslutande på Coop och Willys i närheten och det är en stor andel människor i butikerna som använder munskydd. De flesta tar sitt ansvar enligt de anvisningar som finns. Strongt.

Jag hoppas att det är så, att det är nästintill obefintlig risk att bli smittad av covid-19 i Helsingborg...

Jag gillar Helsingborg. Är född utanför Helsingborg, på Vasatorp, för 89+ år sedan.

Bertil Hansson

Nästa artikel under annonsen

Hej! Vi använder cookies.
Vi gör det för att förbättra funktionaliteten på sajten, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att allt fungerar som det ska.
Vår policy