Annons

Annons

Fotboll: BoIS

Klart: HD sänder BoIS träningsmatch på fredag

Landskrona BoIS genrepar mot danska B93 inför omstarten i superettan. Nu är det klart att matchen kommer livesändas på hd.se.

BoIS-jubel efter ett mål i superettan.

Bild: Bildbyrån

Annons

BoIS har som nykomling gjort stor succé i superettan och toppar tabellen efter elva omgångar. Den 17:e juli återupptas seriespelet efter EM-uppehållet med hemmamatch mot Trelleborg.

Innan dess väntar B93, som huserar i den danska tredjedivisionen, i en träningsmatch. Matchen spelas fredag den 9 juli klockan 15.00 på Landskrona ip och HD har köpt sändningsrättigheterna.

– Vi sänder nu fler matcher än vi gjort tidigare. Det är en målmedveten strategi för att ligga så nära i bevakningen av våra lokala lag som vi bara kan. Inte minst BoIS är ett spännande lag att följa just nu, säger HD:s chefredaktör Marcus Ekdahl.

Matchen ingår i ditt premiumabonnemang hos HD. Det tillkommer således inga extra kostnader för dig som på ett eller annat sätt är prenumerant hos oss.

Annons

Annons

Annons

Annons

Annons

Nästa artikel under annonsen

Hej! Vi använder cookies.
Vi gör det för att förbättra funktionaliteten på sajten, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att allt fungerar som det ska.
Vår policy