Annons

Annons

Åstorp

Skottlossning i Åstorp – utreds som mordförsök

Polisen befinner sig i närheten av ett bostadsområde i Åstorp där en skottlossning har inträffat. Ett område är avspärrat och genomsöks av hundar. Tekniker är på plats. Det finns inga uppgifter om skadade personer. Händelsen utreds som försök till mord.

Bild: Patrick Persson

Annons

Polisen har flera patruller på plats sedan strax efter klockan 20. Flera personer hade ringt SOS Alarm och berättat att de hört smällar. Polisen kunde senare bekräfta att en skottlossning ägt rum.

– Teknikerna är på plats och en teknisk undersökning har påbörjats. De flesta patruller har lämnat nu, säger Patric Fors, presstalesperson vid polisen vid 23-tiden.

Polisen har spärrat av en vägkorsning där tomhylsor hittats. Området genomsöks av vapenhund. Det finns inga misstänkta i nuläget.

Bild: Patrick Persson

Annons

Annons

– Man har sett folk i rörelse, oklart om de har med saken att göra, men det är någonting som vi försöker utreda framåt nu på plats, säger Patric Fors.

Polisen pratar med potentiella vittnen och knackar dörr i området för att hämta mer information. Kriminaltekniker är på väg till platsen.

– Det är ett område med flerfamiljshus. Vid den här tiden brukar många vara hemma också så vi försöker få en större bild av vad som har inträffat, säger Patric Fors.

Polisen skriver en anmälan om försök till mord.

Bild: Patrick Persson

Annons

Annons

Annons

Annons

Annons

Nästa artikel under annonsen

Hej! Vi använder cookies.
Vi gör det för att förbättra funktionaliteten på sajten, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att allt fungerar som det ska.
Vår policy