Annons

Annons

Annons

Annons

Annons

Min mening

Insändare
Då lämnade vi skrytbygget och beställde middag på normalt vis

Detta är en insändare.Åsikterna är skribentens egna.

Födelsedagsmiddagen på Sea U blev inte som insändarskribenten förväntat sig.

Annons

Efter att ha tagit del av insändare kring beställning på restaurang via app vill jag dela med mig om min och makens erfarenhet från Sea U i somras. Det var min födelsedag, vädret var på sitt bästa humör och vi bestämde oss för att äta middag på nya skrytbyggets åttonde våning. Dyrt, sades det, men vadå, det är ju födelsedag och utsikten lär vara storslagen däruppe. Det var den också då man står invid muren och blickade ut över havet och staden, men då vi satt ner såg man bara, ja just det, muren.

Annons

Annons

Givetvis följer denna enorma modernitet av bygge senaste innovationen, mat och dryck skulle beställas via en app. På fråga om det var enda sättet fick vi svar att så var det. Nu är gudskelov maken bättre bevandrad då det gäller tekniska innovationer så han knappade in, mat, dryck, betalning via kort och att beställningen var utförd.

Så satt vi där, studerade muren och väntade. Och väntade. Inget hände. Till slut fick vi fatt i en ung man som plockade disk och vi frågade honom varför ingen mat serverades oss. Lite högdraget svarade han att vi inte hade beställt. Jodå, sa maken och visade honom vår beställning via appen. Då fick vi den dräpande kommentaren ”ni kan ju inte få någon mat då ni inte betalt”. Tydligen hade vi missat någon knapptryckning, men ska man verkligen betala för mat man inte sett röken av? Där gav födelsedagsbarnet upp, meddelade att vi går.

Utmed kajpromenaden hittade vi en restaurang med ett ledigt bord. Vi fick snabbt in det väl kylda vinet, maten var utsökt och utsikten över vatten, båtar och promenerande människor var ytterst glädjande. Dessutom tjänade vi några hundralappar på priset. Och vi fick beställa maten av en alldeles riktig människa som, innan vi blev krävd betalning, berättade för oss vad beställningen innehöll och vilket vin som passade till.

Dit går vi fler gånger.

Solanges matte

Nästa artikel under annonsen

Hej! Vi använder cookies.
Vi gör det för att förbättra funktionaliteten på sajten, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att allt fungerar som det ska.
Vår policy