Annons

Annons

Ängelholm

Nu ska Ängelholms nattliv dansas igång igen

När pandemimörkret var som tätast var krögarna Viggo Celander och Niklas Holm på Pop bara timmar från att kasta in handduken. Nu ser de fram emot att dansa igång Ängelholms nattliv igen.

Pop-krögarna Viggo Celander och Niklas Holm går en ny vår till mötes i höst.

Bild: Niklas Gustavsson

Annons

Sommaren 2019 gavs Niklas Holm och Viggo Celander, då anställda på krogen Harrys mitt på Storgatan i Ängelholm, ett erbjudande och kort betänketid:

Vill ni ta över restaurangen?

De båda och en tredje kollega tackade ja – utan att ana vad som väntade.

– Men det började ju väldigt bra. Vi var Ängelholms enda nattklubb och när Rögle stormade fram i SHL var här fullsatt varenda en av alla matcher som vi visade på tv, säger Viggo Celander.

Så kom pandemin och ryckte undan allt. Inte ens Rögles slutspelsmatcher i våras var en möjlig intäktskälla, eftersom de ofta spelades på tider då det inte var tillåtet för krogar att hålla öppet.

– Det var riktigt tungt. Det blev en del sömnlösa nätter och vi var rätt nära att ge upp, säger Viggo Celander.

Hur nära?

– Några hundralappar.

Annons

I takt med att restriktionerna lättat har Viggo Celander och Niklas Holm fått tillbaka framtidstron på ett liv som krögare.

På senare tid har mycket varit sig likt på Pop, men inte allt. Fortfarande finns regler kring avstånd och hur många gäster som får sitta vid ett och samma bord.

Annons

Men den 29 september försvinner nästan alla restriktioner. Då blir det för första gången på 19 månader åter tillåtet att dansa på nattklubbar.

Niklas Holm och Viggo Celander förbereder just nu hur detta ska firas på bästa sätt.

– Det blir som ett kosläpp. Fredagen den 1 oktober öppnar vi vår nattklubb för dans. Vi kallar kvällen just för Kosläpp, säger Niklas Holm.

Viggo Celander och Niklas Holm lovar flera nyheter på Pop i höst.

Bild: Niklas Gustavsson

Annons

Han och Viggo Celander utlovar ännu fler nyheter på Pop i höst och vinter.

– Det kan bli liveband, det kan bli annat. Håll utkik på sociala medier för nu är vi igång på allvar igen och det känns väldigt skönt, säger Viggo Celander.

 

Annons

Annons

Annons

Nästa artikel under annonsen

Hej! Vi använder cookies.
Vi gör det för att förbättra funktionaliteten på sajten, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att allt fungerar som det ska.
Vår policy