Annons

Annons

Annons

Annons

Annons

Fotboll: BoIS

Landskrona BoIS-podden: Transparens, Hittarpskoloni och fynd

I avsnitt 31 av Landskrona BoIS-podden gästar småklubbsprofilen, förre elitspelaren och nuvarande media- och kommunikationsansvarige Mattias Hallberg.

Mattias Hallberg och Eric Persson i HD:s poddstudio.

Bild: Emil Langvad

Annons

Mattias Hallberg kom till HD:s redaktion för ett samtal med Eric Persson. I avsnittet avhandlar vi bland annat:

* Rollen som media- och kommunikationsansvarig i Landskrona BoIS. Hur har klubbens kommunikativa resa sett ut sedan Mattias Hallberg och Melker Bengtsson klev in i handlingarna?

Annons

Annons

* Virala succéer och idel skånska låtar på hemmamatcherna. Vad strävar klubbens mediaavdelning efter och hur får de inspiration från storklubbar som Roma?

* Vikten av elitföreningar som värnar om transparens. Här vill BoIS gå emot strömmen.

* Att BoIS sneglar åt Tyskland och vill sänka biljettpriserna för att locka mer publik.

* Hittarpskolonin i Landskrona. Mattias Hallberg är en av flera BoIS:are med ett förflutet i Larödsklubben.

* Tiden som sportchef och klubbchef i Hittarp och när Mattias Hallberg och Max Mölder tipsade Halmstad om Gustav Ludwigson, nu i Hammarby.

* När Hittarp gjorde Max Mölder till tränare. Mattias Hallberg berättar om deras första möte och hur Mölder är som coach.

* Största fynden i småklubbssfären och BoIS:arna han spelat med. Mattias Hallberg såg tidigt att Sumar Almadjed hade stor potential – och tycker Viktor Wihlstrand har en tillgång som håller världsklass.

* Sina 150 mål på 300 matcher och drömmålet på Landskrona IP.

* Tiden som superettanspelare i Ängelholm, när han spelade på Söderstadion och varför han inte optimerade sin egen fotbollskarriär.

Det och mycket mer i det senaste avsnittet av Landskrona BoIS-podden.

Nästa artikel under annonsen

Hej! Vi använder cookies.
Vi gör det för att förbättra funktionaliteten på sajten, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att allt fungerar som det ska.
Vår policy