Annons

Annons

Annons

Annons

Nattens nyheter

Snabbkoll på nattens nyheter

Detta hände när du sov.

USA till diplomatanhöriga i Ukraina: Åk hem

Det oroliga läget i Ukraina gör att USA:s utrikesdepartement beordrar anhöriga till all amerikansk personal på ambassaden i Kiev att lämna landet. Samtidigt uppmanar man samtliga medborgare att avstå från resor till Ryssland.

Nu blir även billiga diamanter dyrare

Diamantindustrin var bland de första att återhämta sig efter pandemismällen våren 2020. Prisrallyt har sedan dess fortsatt oväntat länge och börjar nu även sprida sig till de allra minsta diamanterna av sämre kvalitet.

Annons

Annons

Nedåt på Asiens börser

De ledande börserna i Asien inledde handelsveckan nedåt, i spåren av förra veckans mörka utveckling på Wall Street. Tokyobörsen backar i den inledande handeln tyngd av fallande kurser för it-bolaget Fujitsu, elektronikföretaget Sony och ståljätten Nippon Steel.

Känd modeskapare är död

Den franske modedesignern Thierry Mugler har avlidit 73 år gammal, meddelar hans agent, enligt AFP. Hans kläder har burits av en rad superstjärnor, däribland David Bowie, George Michael och Cindy Crawford.

Mugler var en av 80- och 90-talets mest inflytelserika modeskapare och kom med sina banbrytande designer att definiera 80-talets "power dressing".

Till toppen av sidan