Annons

Annons

Annons

Annons

Annons

Ishockey: Rögle

Röglepodden: Manfall, OS-turer och dubbelderby

Onsdagens manfall, alla turer kring OS och veckans dubbla derbymatcher mot Malmö är tre ämnen som diskuteras i veckans avsnitt.

Daniel Rooth, Mattias Hjälm och Linus Ahlin

Text

Inbäddat innehåll

Onsdag betyder nytt avsnitt av Röglepodden. Den här veckan börjar vi med att reda ut alla frågetecken i laget och det faktum att upp till nio spelare kan missa torsdagens SHL-omstart i Örebro. Men på den långa listan av namn finns också många som lär vara tillbaka till helgens dubbla Skånederbyn mot Malmö. De matcherna är förstås ett annat stort samtalsämne i poddstudion.

Annons

Annons

OS-trupperna är uttagna och vi avhandlar det som skulle vara ett långt uppehåll, men där Rögle nu måste spela en lång rad matcher – utan Dennis Everberg och Adam Tambellini.

Lyssnarna hade skickat in en lång rad frågor och många av dessa besvaras också. De handlar om allt ifrån statistik till lagkaptenen Mattias Sjögrens framtid i klubben.

Nästa artikel under annonsen

Till toppen av sidan
Hej! Vi använder cookies.
Vi gör det för att förbättra funktionaliteten på sajten, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att allt fungerar som det ska.
Vår policy