Annons

Annons

Annons

Min mening

Insändare
Morgan Johansson flyr sitt ansvar för misslyckandet

Detta är en insändare.Åsikterna är skribentens egna.

Kravallerna är ett kvitto på justitieministern Morgan Johansson inkompetens. Det menar Villy Olsson. Bilden är från Rosengård i Malmö – en av flera platser där våldsamma scener utspelade sig i Sverige under påsken.

Annons

Det är under Socialdemokraternas regeringsinnehav som Sverige fått parallella samhällen med gängkriminalitet och våldsamma upplopp.

Ansvarig för dessa misslyckanden är justitieministern Morgan Johansson. Ett ansvar som han inte tar, men han framhärdar i sitt skryt att det minsann är han som gjort något åt problemen.

Men som sagt: Det är under Morgan Johanssons åtta år vid makten som problemen uppstått och vuxit till dagens situation. Under påskhelgen skadades mer än 100 poliser i upplopp runt om i landet och mobben behärskade gatorna.

Annons

Annons

Morgan Johanssons åtgärder är alltså otillräckliga eller felaktiga. Kravallerna är ett kvitto på hans inkompetens. Resultatet av hans arbete är katastrofalt dåligt. En justitieminister med så uselt ledarskap men med känsla för demokrati hade självmant avgått.

Centerpartiets ledare Annie Lööf är lika kaxig och inkompetent som Morgan Johansson. Hon är också en av arkitekterna bakom utanförskapsområdena.

Hon vill lösa kravallproblemen genom att koranbrännaren Paludan inte skall få demonstrationstillstånd. Som vanligt har hon inte begripit någonting av vad som sker.

Villy Olsson

Höganäs

Nästa artikel under annonsen

Till toppen av sidan