Annons

Annons

Annons

Annons

Min mening

Insändare
Utstuderade fultolkningar av vad Busch sade

Detta är en insändare.Åsikterna är skribentens egna.

Ebba Busch ställde frågan: ”Varför sköt polisen inte skarpt”. Detta har sedan av ledarskribenter, politiker, bloggare med flera omtolkats till att hon har uppmanat polisen att skjuta skarpt, menar insändarskribenten.

Annons

Ebba Busch har den senaste tiden fått mycket skit för ett uttalande hon gjorde i en lördagsintervju i Dagens Eko. Hon ställer frågan: ”Varför sköt polisen inte skarpt”. Detta har sedan av ledarskribenter, politiker, bloggare med flera omtolkats till att hon har uppmanat polisen att skjuta skarpt. Exempelvis så skriver Daniel Suhonen i tidningen Fokus; ”I Ekots lördagsintervju säger Busch då det vansinniga att polisen borde ha skjutit skarpt i samband med upploppen”.

Annons

Annons

Det gjorde hon alltså inte, hon ställde en fråga. Det blir fake news av det hela, vilket i min värld innebär att alla dessa ”omtolkare av sanningen” inte går att lita på.

Om en okunnig person ställer en fråga gör man vanligtvis detta för att få ett svar. Jag uppmanar ju till exempel inte en målare att använda skruvmejsel när han målar, däremot så kan jag ställa frågan varför han inte gör det.

Upploppen i sig är en annan historia, men jag antar att det är detta som Socialdemokraterna menar med att Sverige skall vara ett mångkulturellt samhälle. Integrationen lyser med sin frånvaro.

Har nu vänsterblocket tagit fan i båten, så får man ju ro honom i land också – fast Morgan Johansson har inte fått ner årorna i vattnet ännu.

Rena rama sanningen

Annons

Annons

Till toppen av sidan