Annons

Annons

Annons

Annons

Min mening

Insändare
Vår son fick offra sitt liv för något han trodde på

Detta är en insändare.Åsikterna är skribentens egna.

Morgan Johansson, du kommer själv från landsbygden – lilla Höganäs, hittar du fortfarande dit, kan du passera Allerum och ge oss en rimlig förklaring till hur det kunnat bli så här. Det skriver Birgitta Danman.

Annons

Kommentar till insändaren med rubriken: ”Det är bara Morgan Johansson som inte ser det alla andra ser” av Astrid Hallberg.

Astrid, du skriver så bra – allt du skriver har jag försökt få ner på pränt länge. Det går bara inte att formulera när man är besviken, ilsken och ledsen. Min familj har drabbats hårt av sorg. Polismannen i Göteborg som blev mördad av en gängkriminell var vår son.

Annons

Annons

Elva månader har gått och vi lever säkert under sämre förhållande än mördaren.

Som du Astrid skriver har de det bättre än offren. Våra liv är fullkomligt söndertrasade, vi kämpar för att försöka fortsätta leva i den mån det går. Det var en gängkriminell som menar att svenska fängelser är rena Kalle Anka.

Hur känns det Morgan Johansson när de kriminella tycker så om allt fint ni ordnar för dem. Straffrabatten är ett hån mot oss offer.

Morgan Johansson, du kommer själv från landsbygden – lilla Höganäs. Hittar du fortfarande dit kan du passera Allerum och ge oss en rimlig förklaring till hur det kunnat bli så här.

43 skjutna till döds under 2021 – det är färre än 2020. För det klappar ni er på axeln och påstår att allt går i rätt riktning. Och till och med sänker kravet för att komma in på polisskolan.

Hur kan poliser riskera sina liv, när ni drar ner på sådant, och därmed deras stolthet för sitt yrke?

Vår son fick offra sitt liv för något han trodde på, kämpa för den goda saken. Han ska aldrig bara bli en siffra i er regerings sorgliga statistik.

Ledsna föräldrar

Annons

Annons

Till toppen av sidan