Annons

Annons

Annons

Skåne

Glad sommar och god läsning önskar vi på HD!

Text

Nu är den äntligen här - sommaren. Nätterna är ljusa, blomsterängarna fagra och sommarvädret är så där härligt oförutsägbart med 30 grader ena dagen, regn och rusk nästa. Precis som det ska vara.

Några har semester, andra jobbar - oavsett önskar jag er alla nordvästskåningar en riktigt fin sommar.

Det har återigen varit en tuff start på året. Pandemin sög musten ur samhället och oss medborgare, det pågår ett krig i Europa och rapporterna om hur klimatförändringarna slår mot världen förskräcker. Till det kommer en rusande inflation och en skakig världsekonomi.

Det finns mycket att oroa sig för. Och inget av ovanstående går eller ska ignoreras.

Samtidigt behöver vi alla återhämtning. Det är okej att slappna av. Det är okej att njuta. Det är viktigt att tillåta sig själv att slå dank. Är det någon gång vi behöver släppa på alla måsten är det under sommaren och semestern.

Annons

Annons

Det vill vi på HD hjälpa er läsare med. Vi ser till att hålla koll på vad som händer i vår del och resten av världen. Vi kommer att bevaka de stora evenemangen, guida er till smultronställena och de bästa semesteraktiviteterna i nordvästra Skåne och så klart packa både tidningen och sajten med massor av fin läsning.

Några exempel:
• "Billig sommar" - En satsning där vi på HD augusti ut tipsar om hur man bäst får till sommar- och semesternöjena. Hur kan du aktivera familjen och barnen gratis eller för en billig peng. Vilka är de bästa utflyktsmålen, vandringslederna, lekplatserna och badplatserna? Vad kan du hitta på när det är varmt, kallt eller regnar?

Allt hittar du på på hd.se och under artikelserien "Billig sommar".

• "Ett ärligt liv" - Årets sommarföljetong på 32 avsnitt kan du läsa i papperstidningen och e-tidningen under hela sommaren. Författaren Joakim Zander har skrivit en bok om sanning, svek och lockelsen i att leva utanför lagen. En spännande berättelse som vi är glada att kunna dela mer er prenumeranter.

• Sommarevenemang - H22 är slut men annat är under uppsegling. Idag drar tennisen i Båstad och Swedish open igång. Det gör även politikerveckan i Almedalen. HD kommer att ha en tajt bevakning av båda evenemangen.

Annons

Annons

• Fotbolls-EM: Sverige är stekheta efter OS-succé och en pigg uppladdning där laget bland annat varit på plats i Båstad. HD är naturligtvis på plats i England och ger er allt från mästerskapet som drar igång den 6 juli.

Som ni märker så råder det knappast någon nyhetstorka. Vi har bemannat redaktionen med ett gäng pigga och duktiga sommarvikarier. Tillsammans kommer vi hålla järnkoll på stort som smått under sommarveckorna. Tveka inte att tipsa oss om det är något särskilt du vill vi ska berätta, granska eller rapportera om. Du når oss på tipsa@hd.se eller på telefon: 020-180180.

Och återigen. Ha en riktigt skön sommar!

Annons

Annons

Nästa artikel under annonsen

Till toppen av sidan