Annons

Annons

Annons

Skånsk vardagsmat – så görs den

Expert: Frysta korvbröd i butiken vore bättre för klimatet

Fryst mat gör det lättare att äta klimatsmart. Det säger Karin Östergren, forskare inom hållbar konsumtion och produktion.

– Frysen är ett fantastiskt hjälpmedel så att livsmedel håller och kan ätas när du behöver det.

Text

Karin Östergren, forskare inom hållbar konsumtion och produktion.

Bild: HD-Sydsvenskan, Privat

Annons

Du köper ett knippe persilja, använder halva i din maträtt och sätter det som blir kvar i ett glas som står och vissnar. Längst in i kylskåpet står en plastlåda med oklart innehåll som blivit över efter en lunch för länge sedan.

0 kren månad

Läs vidare med Digital!

Läs för 0 kr i en månad – därefter tills vidare 149 kr/månad. Ingen bindningstid.

Visa vad som ingår i Digital

Det här ingår i Digital

  • Alla nyheter på hd.se
  • Nyhetsappen med pushnotiser
  • Nyhetsbrev med senaste nytt

Annons

Annons

Nästa artikel under annonsen

Till toppen av sidan