Annons

Annons

Annons

Nattens nyheter

Snabbkoll på nattens nyheter

Detta hände medan du sov.

Text: 

Stenson kammade hem vinsten på LIV-touren

Henrik Stenson fullbordar succédebuten på den kritiserade LIV-touren i golf.

46-åringen vinner på Donald Trumps bana Bedminster i New Jersey, slutar på andra plats med sitt tourlag Majesticks, och adderar mångmiljonbelopp på bankkontot.

Putin vill rusta upp flottan med supervapen

Rysslands president Vladimir Putin har planer på att rusta upp landets flotta med den blixtsnabba kryssningsroboten Zirkon som kan nå en hastighet på 9 800 kilometer i timmen, rapporterar den ryska nyhetsbyrån Interfax.

Annons

Annons

De nya vapnen kommer att levereras under de kommande månaderna, enligt Putin, som talade under firandet av marinens dag i S:t Petersburg.

Kosovo stänger gränsövergångar till Serbien

Polisen i Kosovo uppger att de har stängt två gränsövergångar till Serbien efter det att serbiska demonstranter blockerat vägar i protest mot nya regler. Kosovos regering har nu gått med på att skjuta upp införandet av reglerna, som handlar om id-handlingar och registreringsskyltar, en månad till följd av oroligheterna.

Man drunknade i Klimpfjäll

En 56-årig man drunknade i Kultsjön i Klimpfjäll i Vilhelminas kommun under söndagskvällen.

Larmet gick vid strax före halv nio på söndagskvällen och när räddningstjänst kom till platsen påträffades mannen, som senare avled.

– En teori är att han varit och fiskat och trillat i men det är obekräftat och vi vet ännu inte vad som hänt mer än att han ramlat ner i vattnet och drunknat, säger Fredrik Nilsson, vakthavande befäl vid polisregion Nord.

Annons

Annons

Nästa artikel under annonsen

Till toppen av sidan