Annons

Annons

Annons

Ishockey: Rögle

Röglepodden: Besatthet, klassvärvning och elefanten i rummet

Linus Sandins ankomst, Kim Rosdahls framtid och bröderna Abbotts vinnarskallar är tre av ämnena i veckans avsnitt av Röglepodden. Där blir det även fokus på nummer 13 och en hälsning från Almen Bibic.

Text: 

Inbäddat innehåll

Det har hänt en hel del runt Rögle sedan förra veckans avsnitt. Linus Sandin har presenterats, Kim Rosdahl verkar vara på väg ut och Rögle har vunnit tre raka matcher nu (en i CHL och två i SHL). Det här blir det rejält fokus på i veckans avsnitt, där Linus Ahlin, Mattias Hjälm och Daniel Rooth analyserar – och kommer in på ett resonemang om bröderna Abbotts vinnarskallar.

Annons

Annons

Trion tar även ett grepp om Theodor Niederbachs tuffa start, Anton Bengtssons formbesked, silly season-läget och Cam Abbotts resonemang om att media överdriver i motgång.

I veckans historiska segment gräver Daniel Rooth ner sig i historien kring tröja nummer 13. Att Roger Elvenes bar tröjan i sexton säsonger och därefter fick numret pensionerat är förstås en anledning till att bara tolv spelare haft den före honom. Men det finns ett skäl till och det avslöjas i podden.

Till sist bjuder Linus Ahlin på en lägesrapport från förre Rögleprofilen Almen Bibic, som berättar hur hans liv ser ut i dag.

Annons

Annons

Nästa artikel under annonsen

Till toppen av sidan