Annons

Annons

Annons

Billig vinter

Vad blir det för mat? Lyxtacos!

Bröderna Eriksson följde sin dröm och öppnade finrestaurang i hemstaden Landskrona. HD ger dem ett klurigt uppdrag: laga en lyxig – men billig – familjemiddag. Då blir det tacos med en twist! Här är receptet.

Text: 

Johnny och Rickard Eriksson har bakgrund på bland annat Ellas på Ven, Gastro och Sillen och Makrillen. För två år sedan startade de eget i hemstaden, ihop med programmerarbrorsan Patrik Eriksson. – Det var en dröm vi haft länge, säger Rickard Eriksson.

Bild: Anders Malmberg

Annons

Matkassen blir dyrare och dyrare. Inte läge för finmat då, tänker kanske många. Men finns det ett sätt att ge helgmiddagen ett guldskimmer utan att det behöver innebära oxfilé och hummer?

0 kren månad

Läs vidare med Digital!

Läs för 0 kr i en månad – därefter tills vidare 129 kr/månad. Ingen bindningstid.

Visa vad som ingår i Digital

Det här ingår i Digital

  • Fri tillgång till alla nyheter på hd.se och i vår nyhetsapp.
  • HDpasset med mängder av erbjudanden – spara tusenlappar!
  • Nyhetsbrev med de senaste nyheterna – direkt i mejlen varje dag.

Annons

Annons

Nästa artikel under annonsen

Till toppen av sidan