Annons

Annons

Annons

Skåne

Vill du göra skillnad? Sök sommarjobb på HD

Vill du arbeta med världens roligaste jobb och på Sveriges största lokaltidning? Då ska du fortsätta läsa – för nu söker vi på Helsingborgs Dagblad sommarvikarier till våra redaktioner.

Text

Bild: Björn Lilja

Annons

Vi vill att du har gått på eller går på en journalistutbildning och brinner för lokal kvalitetsjournalistik. Du har intresse för kommunal politik och andra frågor som berör människorna som bor och verkar i nordvästra Skåne.

Du är nyfiken och beredd att jobba i högt tempo med snabba nyheter, men också ta dig an svåra intervjuer och granskande journalistik. Du är positiv till ny teknik och publiceringsformer som inte bara är text.

Annons

Annons

Du är inte rädd för de obekväma frågorna och du tycker om både självständigt arbete och arbete i team. Lokal förankring är ett plus, men inget krav.

Partiledaren för Centerpartiet, Annie Lööf, intervjuas av HD:s reporter Tomas Nilsson under valkampanjen 2022.

Bild: Anders Malmberg

Helsingborgs Dagblad är Sveriges största lokaltidning och på kontoret i Helsingborg jobbar idag ett 90-tal medarbetare, varav cirka 40 journalister. Tidningen, som i över 155 år granskat och rapporterat från nordvästra Skåne, har även redaktioner i Landskrona, Klippan, Höganäs och Ängelholm – samt samarbetar nära med Sydsvenskan.

Du har relevant utbildning för tjänsten samt B-körkort. Vi värdesätter styrkan och kompetensen som en mångfald bland våra anställda tillför, när det gäller perspektiv, ursprung och livserfarenhet. Vi välkomnar därför en bredd av sökande. Tjänsten är ett vikariat.

Läs mer och ansök här: Helsingborgs Dagblad - sommarvikariat 2023

Annons

Annons

Nästa artikel under annonsen

Till toppen av sidan