Annons

Annons

Annons

Röke IBK A Dam

Bottennapp för Landskrona hemma mot Röke

Text

Denna text är skapad av tidningens textrobot.

Annons

Landskrona lyckades inte alls när man mötte Röke hemma i division 1 Skåne dam i innebandy. Röke vann med 16-2 (5-0, 7-0, 4-2).

– Vi hade 2 tunga perioder idag där resultatet sprang iväg, då vi inte mentalt var på plats. Vi gjorde en stark sista period där alla slet och gav allt den slutade 2-3. Det finns mycket mer att plocka fram från tjejerna, de måste koppla till vinnarskallen oftare, det räcker inte med 1 period, tyckte Landskronas tränare Franko Gobic, efter matchen.

Annons

Annons

Röke spelade bra i första perioden och ryckte åt sig ledningen med 0-5 genom tre mål av Lisa Kringstad, ett mål av Therese Strandberg och ett mål av Lisa Hofvander. Det skulle komma mer från Röke.

Röke var starkast i även i andra perioden. Laget vann perioden med hela 0-7 och ställningen efter två perioder var 0-12.

Röke vann också tredje perioden 2-4 och matchen med hela 16-2.

Rökes Lisa Kringstad stod för fem mål och ett assist, Sofia Eliasson gjorde ett mål och spelade dessutom fram till tre mål, Lisa Hofvander stod för två mål och två målgivande pass, Hanna Jansson gjorde två mål och ett assist och Izabella Dahlquist gjorde två mål och ett assist.

Landskrona har fem förluster och 7–59 i målskillnad på de senaste fem matcherna, medan Röke har tre vinster och två förluster och 44–24 i målskillnad.

Med en omgång kvar är Landskrona sist i serien, och Röke är på fjärde plats.

Landskrona tar sig an Skurup i sista matchen borta söndag 12 mars 15.00.

Nästa artikel under annonsen

Till toppen av sidan