Annons

Annons

Annons

Åstorps FF

HD livesänder Åstorp, ÄFF och Eskilsminne i veckan

HD fortsätter sin satsning på livesport och bjuder den här veckan på fyra drabbningar i tre olika fotbollsserier.

Eskilsminne x2, Ängelholms FF och Åstorps FF är vad HD bjuder på den här veckan.

Bild: Bildbyrån

Annons

Onsdag 18.50: IS Halmia–Åstorps FF, div 3 sydvästra Götaland herrar

Åstorp har haft en jobbig inledning på säsongen med bara en seger på fem matcher och ligger just nu näst sist i tabellen. Men det finns ljusglimtar. Faktum är att laget har släppt in näst minst mål – bara fem stycken. Tyvärr för ÅFF har det dock blivit tre uddamålsförluster.

Onsdagens motståndare IS Halmia är raka motsatsen mot Åstorp. Där trillar målen in både framåt och bakåt. 13 insläppta är tredje sämst i serien, samtidigt som 13 mål framåt är bäst. Med alla delarna summerade ligger Halmia på en femteplats.

Fredag 18.20: Tvååkers IF–Ängelholms FF, ettan södra

Ängelholm har blandat och gett i upptakten av ettan södra, vilket tre segrar och lika många förluster de sex första omgångarna indikerar. Senast blev det förlust, 0–3, hemma mot Falkenberg.

Annons

Ängelholm ligger på nionde plats i tabellen och möter nu Tvååker, som samlat ihop sex poäng så här långt och finns på fjortonde plats.

Annons

Fredag 18.50: Lunds BK–Eskilsminne, ettan södra herrar

Eskilsminnes resultatrad är minst sagt intressant. Laget inledde säsongen med tre raka förluster men har efter det vaknat till ordentligt och vunnit de senaste tre matcherna med 1–0, senast hemma mot Norrby. Den raden räcker för tillfället till en åttondeplats.

Laget åker nu söderut för ett tufft bortamöte med serietrean. Lunds BK har imponerat hittills och står på 13 poäng av 18 möjliga. Laget har en imponerande defensiv och endast släppt in två mål på sex matcher, däremot har inte offensiven (sex mål framåt) varit bländande.

Söndag 13.50: Eskilsminne–Rosengård 1917, division 1 södra damer

Eskilsminne tog sig tillbaka till vinnarspåret i och med 1–0-segern mot jumbon Södra Sandby senast. Man ligger för närvarande på tredje plats i tabellen, mycket tack vare den fina inledningen med två raka segrar där man slog Örgryte IS och Halmstad BK.

Nu väntar skånederby mot Rosengård 1917, ett lag som befinner sig på plats fem i tabellen – en poäng bakom Eskilsminne. Rosengård 1917 har vunnit tre av fem matcher och ännu inte spelat någon oavgjord.

Fakta

Så ser du sändningen

För att se sändningarna på hd.se måste du vara prenumerant på Helsingborgs Dagblad. Är du inte kund ännu blir du det enkelt genom att följa den här länken. Har du redan en aktiv prenumeration kan du logga in här och att få tillgång till allt material på hd.se.

Alla sändningar kommer att finnas kvar på hd.se och finnas tillgängliga som repriser i efterhand.

För bäst användarupplevelse rekommenderas Apple tv, chromecast eller en hdmi-anslutning från dator till tv. För dig som tittar via en Appleprodukt rekommenderas Apple tv. Genom att ladda ner vår nyhetsapp till mobilen kan du se matcherna via chromecast eller Apple Airplay. Det går även att se matcherna direkt på mobilen, läsplattan eller via din dator.

Annons

Annons

Nästa artikel under annonsen

Till toppen av sidan