Annons

Annons

Annons

Badrapporten

Gör som Nils Taghinejad – bli badkorrespondent i HD!

Varmt eller kallt i vattnet? Nils Taghinejad kommer att rapportera för HD:s läsare om badtempen varje dag i sommar. Men det finns fler bryggor och badplatser som söker badkorre.

Snart flyttar Nils Taghinejad till Örkelljunga och nära Hjälmsjön.

Bild: Niklas Gustavsson

Annons

I juni flyttar Nils Taghinejad, 31, till nytt boende i närheten av Hjälmsjön i Örkelljunga. När HD sökte badkorrespondent i sommar hann frågan inte ligga ute länge innan Nils anmälde sig. Från Mammasvik i Hjälmsjön kommer han att mäta vattentempen varje dag i sommar.

Varför vill du bli badkorrespondent i HD?

– Jag vill så gärna göra temperaturmätningarna eftersom väder är mitt största intresse, framförallt i Örkelljunga men även i övriga Skåne. Jag har en Facebooksida om vädret.

– Jag kommer också att rapportera om andra saker som eventuell algblomning eller om det är mycket folk på stranden och bryggan.

Annons

Annons

Varje morgon i sommar tar Nils Taghinejad tempen på badvattnet vid Mammas vik.

Bild: Niklas Gustavsson

Hur ser dina badvanor ut?

– Jag är faktiskt en badkruka... Men det ska ju bli varmt väder i sommar sägs det. Det ryktas om att sommaren 2023 kan slå rekord i värme. Då lär även jag bada.

Fler intresserade badkorrespondenter har anmält sig, men det finns många badplatser längs kusten eller vid nordvästra Skånes insjöar att rapportera från. Vill du bli en av våra korrar? Allt du behöver vara är: morgonpigg, notorisk badare och en pålitlig rapportör. Mejla snarast till redaktionen@hd.se och berätta lite om dig själv och vilken badplats du vill rapportera från.

Vi söker dig som badar hela sommaren och varje morgon. Med ett enkelt SMS skickar du din rapport till Helsingborgs Dagblads redaktion. Om du någon dag får förhinder hoppas vi att du kan lösa en vikarie.

Uppdraget är ideellt – och mycket uppskattat av alla badsugna. En liten tack för hjälpen-gåva kommer du också att få.

Läs mer:

Hjälp oss att hålla koll på badtempen i sommar!

Annons

Det blev inte ett riktigt dopp vid fototillfället – men i sommar ska det bli!

Bild: Niklas Gustavsson

Annons

Annons

Nästa artikel under annonsen

Till toppen av sidan