Annons

Annons

Annons

HBG Live

Forskare: Det kommer vi äta från havet i framtiden

I takt med att havet töms på fisk blir sill och torsk lyx. Men till slut tar också den fisken slut. Vad ska vi äta då? Kanske tång?

Havets roll för framtidens mat är temat för denna omgång av HBG Live.

Hör marinbiologen Stina Bertilsson Vuksan.

Lyssna på del 2 av 3 om havets roll för framtidens här:

Inbäddat innehåll

Med är också etnologen Cecilia Fredriksson, professor på institutionen för tjänstevetenskap vid Campus Helsingborg och Isabell Seger, kock som driver NABO matbar i Helsingborg. Moderator för samtalet och värd för podcasten är Heidi Avellan, politisk chefredaktör på Helsingborgs Dagblad och Sydsvenskan.

Annons

Annons

Vi hade tekniska problem med en av deltagarnas mikrofoner under kvällen vilket dessvärre ger en svajig ljudkvalitet. Vi ber om ursäkt för detta.

Torsk.

Bild: Anders Malmberg

Annons

Annons

Nästa artikel under annonsen

Till toppen av sidan