Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.

Kontakt

Hittar du inte svaret på din fråga bland våra frågor och svar kan du kontakta oss via formuläret nedan. Börja med att välja kategori.
Observera att uppsägning av prenumeration endast kan ske via telefon, se telefonnummer nedan.
Genom att logga in underlättar du för oss att identifiera din prenumeration och besvara ditt ärende.

Beställ prenumeration

Taltidningar produceras genom ett statligt stöd och erbjuds till personer med läsnedsättningar som innebär att de inte kan ta del av en vanlig dagstidning.
Taltidningshjälpen besvarar alla frågor kring taltidningen, utrustningen och användarstödet och nås via telefon 020-311 211 eller via e-post taltidningshjalpen@polarprint.se. Du som behöver låna en spelare får göra det utan kostnad. Om du lånar en spelare ingår ett kostnadsfritt hembesök där en instruktör visar hur du använder spelaren för att läsa tidningen:
installation av utrustningen i hemmet
guide i hur du ska använda taltidningsspelaren
ser till att allt fungerar
support när du är prenumerant
När du sedan är i full gång med din prenumeration kan du ringa Taltidningshjälpens support om du skulle stöta på problem.
Prenumerations- och fakturafrågor besvaras och hanteras av vår egen kundservice.
prenumerera.hd.se hittar du våra olika erbjudanden och där kan du enkelt teckna en prenumeration.
Taltidningen kostar precis som papperstidningen - 12 mån 3969 kr eller Månadsgiro 333 kr/mån. Har man redan en prenumeration på papperstidningen är det 90% rabatt på taltidningen. Beställ genom att mejla till kundservice@hd.se eller ring 042-489 90 89.
Använder ni datorer eller surfplattor i klassen kan e-tidningen vara ett bra alternativ.
Behöver ni tidning för hela läsåret levererar vi max 3 tidningar per skola.
Behöver ni klassuppsättningar för enstaka veckor, max 15 tidningar per klass.
Här hittar ni mer info och beställer tidningar.
Vill du hellre prata med någon än att skicka in din fråga via formuläret ovan kontaktar du oss på telefon mån-fre kl 08.00-16.30 eller lör-sön kl 08.00-12.00.
Kundservice: 042-489 90 89