Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.

Kontakt

Hittar du inte svaret på din fråga bland våra frågor och svar kan du kontakta oss via formuläret nedan. Börja med att välja kategori.
Observera att uppsägning av prenumeration endast kan ske via telefon, se telefonnummer nedan.
Genom att logga in underlättar du för oss att identifiera din prenumeration och besvara ditt ärende.

Beställ prenumeration

prenumerera.hd.se hittar du våra olika erbjudanden och där kan du enkelt teckna en prenumeration.
Taltidningen kostar precis som papperstidningen - 12 mån 3969 kr eller Månadsgiro 333 kr/mån. Har man redan en prenumeration på papperstidningen är det 90% rabatt på taltidningen. Beställ genom att mejla till kundservice@hd.se eller ring 042-489 90 89.
Använder ni datorer eller surfplattor i klassen kan e-tidningen vara ett bra alternativ.
Behöver ni tidning för hela läsåret levererar vi max 3 tidningar per skola.
Behöver ni klassuppsättningar för enstaka veckor, max 15 tidningar per klass.
Här hittar ni mer info och beställer tidningar.
För tillfället ligger vårt gåvoprenumerationsflöde nere på vår hemsida, vi beklagar detta. Givetvis kan du beställa din gåvoprenumeration ändå. Om kriterierna nedan uppfylls är ni välkomna att kontakta vår kundservice, alternativt fylla i formuläret nedan, för att lägga upp er gåva.
Gåvoformulär
Kunder med prenumeration på ord pris får ge bort en gåvoprenumeration enligt följande:
Har du en 7-dagars printprenumeration får du ge bort en helgprenumeration*, e-tidning eller premium
Har du en printprenumeration Helg får du ge bort en helgprenumeration*, en e-tidning eller premium
Har du en prenumeration på vår E-tidning eller Premium får du ge bort e-tidning eller premium. Om din prenumerationslängd är mer än 5 månader ingår helgprenumeration* även som gåva.
*vid helgprenumeration får adressen inte vara samma som din egen.
Villkor gåvoprenumeration:
Gåvoerbjudandet gäller en gång per år och prenumeration och bara om du varit prenumerant tillräckligt länge. Erbjudandet gäller inte om du har sagt upp din prenumeration. Du får inte ge bort en prenumeration till dig själv eller någon i din familj som du delar adress med (gäller även tillfällig bostad). Mottagaren får inte ha en aktiv prenumeration på Sydsvenskan, eller haft en prenumeration på Sydsvenskan de senaste 6 månaderna.
Papperstidning av HD går endast att ge bort till adresser i följande kommuner: Bjuv, Båstad, Helsingborg, Höganäs, Klippan, Landskrona, Perstorp, Svalöv, Åstorp, Ängelholm, Örkelljunga
Kontakta kundservice
Gåvoformulär
Vill du hellre prata med någon än att skicka in din fråga via formuläret ovan kontaktar du oss på telefon mån-fre kl 08.00-16.30 eller lör-sön kl 08.00-12.00.
Kundservice: 042-489 90 89