Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.

Kontakt

Hittar du inte svaret på din fråga bland våra frågor och svar kan du kontakta oss via formuläret nedan. Börja med att välja kategori.
Observera att uppsägning av prenumeration endast kan ske via telefon, se telefonnummer nedan.
Genom att logga in underlättar du för oss att identifiera din prenumeration och besvara ditt ärende.

HDpasset

Alla som har en helårsprenumeration har rätt att utnyttja HDpassets erbjudanden.
Ladda ner vår app HDpasset, så har du alltid tillgång till våra erbjudanden och kan utnyttja dem direkt via din smartmobil.
HDpasset är till för dig som är helårsprenumerant. Det är ett förmånsprogram som varje vecka fylls på med nya fantastiska erbjudanden. Missa inte din chans att spara tiotusentals kronor! Du hittar alla erbjudanden här.
Vi har slutat med HDpass i plast och ersatt med prenumerationsintyg. Du visar helt enkelt upp ditt prenumerationsintyg när du vill nyttja ett erbjudande.
För att skriva ut ditt intyg gör så här:
Logga in på sidan Min prenumeration och klicka på knappen ”Skriv ut HDpass”. Har du frågor kontakta kundservice.
För att få HDpasset i mobilen behöver du ett konto. Du som inte skapat konto än gör det enkelt på hd.se/skapakonto.
Du laddar ner appen - länkarna finns här. Appen är gratis och du kan se alla aktuella erbjudanden. För att få tillgång till bokningsuppgifter och möjlighet att visa ditt HDpass för respektive erbjudande loggar du in med ditt konto. 
HDpasset finns inte längre som plastkort, istället kan du ladda ner vår app HDpasset till din mobil och bära med dig ditt digitala HDpass.
Saknar du mobil? Då kan du skriva ut ett prenumerationsintyg att visa upp för att nyttja ett erbjudande. Logga in på sidan Min prenumeration och klicka på knappen ”Skriv ut HDpass”. Har du frågor kontakta kundservice.
Vill du hellre prata med någon än att skicka in din fråga via formuläret ovan kontaktar du oss på telefon mån-fre kl 08.00-16.30 eller lör-sön kl 08.00-12.00.
Kundservice: 042-489 90 89