Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.

Kontakt

Hittar du inte svaret på din fråga bland våra frågor och svar kan du kontakta oss via formuläret nedan. Börja med att välja kategori.
Observera att uppsägning av prenumeration endast kan ske via telefon, se telefonnummer nedan.
Genom att logga in underlättar du för oss att identifiera din prenumeration och besvara ditt ärende.

Nyhetsbrev

"Vad vi läser" är nyhetsbrevet för dig som älskar bra journalistik.
En eller ett par gånger i veckan tipsar redaktionen om ett fåtal noga utvalda texter från medier i hela världen. Sådant vi har läst, sådant vi gillar, sådant vi inspireras av – och vill sprida till er, för att det helt enkelt är så lysande bra att det förtjänar en större publik.
Vårt dagliga nyhetsbrev ger dig de viktigaste nyheterna på vår sajt vid kl 7 på morgonen. Det ger dig en bra överblick över senaste nytt och från nyhetsbrevet kan du klicka in på sajten för att läsa vidare. Observera att du måste vara prenumerant för att ta del av samtliga artiklar på vår sajt.
Varje vecka får du mejl om utvalda erbjudanden att utnyttja för dig med HDpass. Här kan också riktigt bra sista-minuten-erbjudanden dyka upp!
Det går bra att anmäla flera e-postadresser. Tänk på att hela ditt hushåll har möjlighet att utnyttja erbjudandena i HDpasset och inom familjen kan många olika intressen förekomma. Se därför till att just du får en påminnelse om HDpasserbjudandena så att du inte missar något riktigt bra!
Här kan du registrera flera e-postadresser.
Vill du hellre prata med någon än att skicka in din fråga via formuläret ovan kontaktar du oss på telefon mån-fre kl 08.00-16.30 eller lör-sön kl 08.00-12.00.
Kundservice: 042-489 90 89