Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.

Kontakt

Hittar du inte svaret på din fråga bland våra frågor och svar kan du kontakta oss via formuläret nedan. Börja med att välja kategori.
Observera att uppsägning av prenumeration endast kan ske via telefon, se telefonnummer nedan.
Genom att logga in underlättar du för oss att identifiera din prenumeration och besvara ditt ärende.

Skapa konto

Efter du skapat ett konto kommer du få ett e-post skickat till dig med en aktiveringslänk. Klicka på denna länk inom 24 timmar för att få fortsatt tillgång och bekräfta att det är du som skapat kontot. Se vår film om hur du skapar konto här.
Du som prenumererar på papperstidningen får via ditt konto tillgång till vår e-tidning utan extra kostnad. Du väljer själv om du vill läsa via dator, surfplatta eller smartmobil. Läs mer här.
Med ditt konto kan du även logga in på hd.se där du kan ta del av vårt premiuminnehåll samt följa och bevaka dina favoritskribenter eller ämnen.
Genom att logga in på hd.se/hdpasset samt i vår webbutik shoppia.se kan du dessutom ta del av våra fantastiska erbjudanden och spara tusenlappar!
Självklart kan du också hantera dina kontoinställningar och dina prenumerationsärenden via sidan min prenumeration.
För att underlätta registreringen har vi valt att man kan använda antingen personnummer eller kundnummer när man skapar konto.
Vill du använda kundnumret hittar du det överst på din faktura.
OBS! Vi har nyligen uppdaterat våra kundnummer. Har du redan en inloggning hittar du ditt nya kundnummer under Mina Sidor. Har du inte redan en inloggning så hittar du ditt uppdaterade kundnummer i ett epostmeddelande som vi nyligen skickade ut. Vid frågor kontakta kundservice.
Du kan enkelt byta lösenord genom att klicka här.
1) Fyll i din e-postadress och tryck på Skicka
2) Gå till din e-post och öppna mailet vi nu skickat till dig
3) Tryck på Ange nytt lösenord så öppnar sig en webbsida där du fyller i ditt nya lösenord 
4) Fyll i ditt nya lösenord två gånger och tryck sedan på knappen Byt lösenord
Gå in på hd.se/skapa-konto och fyll i dina uppgifter. Ditt konto består av en e-postadress och ett lösenord. Är du prenumerant på papperstidningen identifierar du dig med ditt kundnummer eller personnummer för att koppla din prenumeration.
1) Skriv in hd.se/skapa-konto i din webbläsare
2) Fyll i dina uppgifter och välj ett lösenord - tryck på knappen ‘Skapa konto’
3) Fyll i ditt kundnummer - tryck på knappen ‘Koppla prenumeration’
4) Gå till din e-post och verifiera din e-postadress.
5) Börja läsa!
För att få tillgång till e-tidningen, HD-passet och kunna göra egna ändringar på din prenumeration så kopplar du ditt konto till din prenumeration här.
Vill du hellre prata med någon än att skicka in din fråga via formuläret ovan kontaktar du oss på telefon mån-fre kl 08.00-16.30 eller lör-sön kl 08.00-12.00.
Kundservice: 042-489 90 89