Vi har förtydligat vår personuppgiftspolicy. Vill du veta mer om hur vi hanterar personuppgifter och cookies - läs mer här.
Om Helsingborgs Dagblad

Tipsa HD och hd.se

Så här kan du kontakta Helsingborgs Dagblad för att skicka in nyhetstips.

Kontakt

Vill du nå enskilda personer via e-post? Mejla till fornamn.efternamn@hd.se
Kontakta Helsingborgs Dagblad

Insändare

Så gör du för att skicka in insändare

Vett och etikett vid olyckor

Tänk på det här om du hamnar vid en olycka och funderar på att fotografera för att skicka en bild eller film till oss.

Detta gäller för nyhetstips

Helsingborgs Dagblad betalar 5000 kronor varje månad för bästa nyhetstips och bästa bild eller film! Du har rätt att välja att dina bilder, filmer eller nyhetstips är anonyma i tidningen och på nätet. Uppgiftslämnares identitet är skyddad i grundlagen. Du kan också välja att vara helt anonym men kan då inte vinna några pengar.

Vill du ha chansen att få 5000 kronor för månadens bästa bild, film eller tips behöver redaktionen ditt namn och kontaktuppgifter för att kunna nå dig. Helsingborgs Dagblad kan också komma att kontakta dig för att få fler uppgifter.

Bilder och filmer som publiceras arkiveras och även bilder som inte publicerats kan i vissa fall arkiveras för framtida bruk. Bilder kan publiceras på hd.se och i papperstidningarna Helsingborgs Dagblad, Nordvästra Skånes Tidningar och Landskrona Posten liksom i ytterligare tidningar och distributionskanaler som ingår i HD-Sydsvenskankoncernen.

Om en bild eller film säljs vidare till andra medier får du del av försäljningsintäkten i enlighet med Helsingborgs Dagblads upphovsrättsavtal.

Gå till toppen